wb_sunny

Haber

2020 LGS Sonuçları Hangi Adreste ve Saat Kaçta Açıklanacak?

2020 LGS Sonuçları Hangi Adreste ve Saat Kaçta Açıklanacak?

2020 LGS Sonuçları Hangi Adreste ve Saat Kaçta Açıklanacak? 2020 LGS sonuçlarının 16 Temmuz'da açıklanacağı duyurulmuştu. Yüz binlerce 8. sınıf öğrencisi heyecanla Milli Eğitim Bakanlığından gelecek açıklamayı bekliyor. Peki, LGS sonuçları ne zaman saat kaçta açıklanacak? Detaylar haberimizde



Yaklaşık 1,5 Milyon 8. sınıf öğrencisi 20 Haziran Cumartesi günü LGS sınavına girdiler. MEB'in sınav takvimine göre LGS sonuçları 16 Temmuz'da açıklanacak.

2020 LGS SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı LGS sonuçlarının seçim sonrası 16 Temmuz'da açıklanacağını duyurmuştu. 8. sınıf öğrencileri büyük bir merakla "LGS sonuçları saat kaçta açıklanacak?" sorusunu soruyorlar. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

2020 LGS TERCİH KILAVUZU NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

LGS tercihlerinde kullanılacak tercih kılavuzu ise LGS sonuçlarının açıklandığı 16 Temmuz günü yayımlanacak. Bu kılavuzda sınavla ve sınavsız öğrenci alan liseler için yapılacak tercihlerin kuralları anlatılacak.


Önce aralarında yabancı özel liselerin de olduğu özel okullar taban puanlarını açıklayarak, kayıtlarına başlayacak. Ardından da devlet liseleri için tercih süreci başlamış olacak. Özel okula kesin kayıt yaptıranlar devlet liseleri için tercih yapamayacak.

Tags

E-Posta Abonelik

Yayınlarımızdan haberdar olmak için abone olunuz.

Yorum Gönder